Nytt hos oss

Hos oss händer alltid något nytt

 Trolle Rhodin är en av Sommarpratarna 2024!
Trolle Rhodin är en av Sommarpratarna 2024!

– "Jag kommer att berätta om hur det är att växa upp på en resande cirkus, med akrobater, kvinnliga cirkusdirektörer, knivkastare, jonglörer och mänskliga kanonkulor. Och så förklarar jag varför jag alltid är sminkad runt ögonen."
Trolle Rhodin är fjärde generationens cirkusdirektör inom familjeföretaget "Cirkus Brazil Jack". Genom att avskaffa nummer med djur och införa nya kreativa inslag har han tagit cirkuskonsten in i vår tidsålder. Han har också prisats för synliggörandet av resande cirkusfamiljers långa historia, av Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien.

Biljetterna är släppta!
Biljetterna är släppta!

Nu öppnar sig portarna till en värld av spänning, glädje, fasa och fest! Hela Sveriges Cirkus Brazil Jack välkomnar er med en kavalkad av jubileumsprogram 2024, där enastående cirkusdiscipliner utförs med buller och bång på högsta ekvilibristiska nivå.

Upplev klassiska ögonblick och njut av en föreställning som lovar att vara fylld med magi och underhållning. Biljetterna är nu tillgängliga för er som vill vara en del av detta spektakel!

Köp biljetter här

Biljetterna för årets storslagna föreställningar släpps inom kort!
Biljetterna för årets storslagna föreställningar släpps inom kort!

Efter en lång väntan är det äntligen dags att öppna dörrarna till vårt 125-årsjubileum! Vi glädjer oss över att få hälsa er alla välkomna tillbaka till vår magiska värld, där vi tillsammans ska fira dessa fantastiska 125 år av glädje och spänning.

Så, håll andan och förbered er för en resa genom vårt jubileumsår fyllt med överraskningar, underhållning och enastående ögonblick. Vår magiska värld är mer levande än någonsin, och vi ser verkligen fram emot att dela detta jubileum med er alla.

Biljetterna släpps snart, så se till att inte missa chansen att vara en del av denna speciella stund. Varmt välkomna till vårt 125-årsjubileum – låt oss tillsammans skapa ännu mer magi!

Vi presenterar Cirkus Brazil Jack Foundation!
Vi presenterar Cirkus Brazil Jack Foundation!

Läs mer under Foundation och följ oss på sociala medier för kommande spännande evenemang och projekt som stiftelsen samordnar! 

Läs mer här

Turnén 2023 är över
Turnén 2023 är över

Vi vill tacka våra fantastiska artister, tekniker, samt vårt dedikerade team bakom kulisserna, sponsorer, partners och alla som har stöttat oss, men framför allt vår underbara publik! Era insatser har gjort varje ögonblick magiskt. Vi ser fram emot att återförenas på vårt 125-årsjubileum nästa år!

Brazil Jack öppnar Melodifestivalen 2023!
Brazil Jack öppnar Melodifestivalen 2023!

Brazil Jack är världens äldsta turnerande cirkus. Och Melodifestivalen är Sveriges största cirkus. Äntligen förenas vi för ett hisnande öppningsnummer när vi fått äran att inviga hela Sveriges fest. Brazil Jack tar med sig några av världens främsta cirkusartister från Ukraina, Italien och Brasilien för att tillsammans bjuda på eld, luftakrobatik och dödsföraktande rullskridskoåkning. Lördag 4/2 kl. 20.00. Upplev det på plats i Scandinavium i Göteborg eller framför teven på SVT hemma i soffan. 

Missa det inte! 

Nu är biljetterna släppta för 2023!
Nu är biljetterna släppta för 2023!

Brazil Jack presenterar sitt nya djurfria program 2023 med en show utöver det vanliga. Glöm allt ni tidigare har skådat på cirkus för nu tar vi föreställningen till en ny nivå! Enastående cirkuskonstnärer från jordens alla hörn tar sig an de fyra elementen: eld, vatten, luft och jord i en show sprängfylld av action, humor, skönhet och festivitas. Cirkussfärens bevingade kungar och drottningar i den flygande trapetsen tävlar i tapperhet endast med akrobaterna på sina motorcyklar i dödsgloben utmanande själva jordens dragningskraft. Tropiska ösregn översköljer ett enastående spektakulärt program. Bara i Brazil Jacks manege. Var annars?

2023 tar vi braziljack till nästa nivå!
2023 tar vi braziljack till nästa nivå!

Inom kort släpper vi biljetter till braziljacks nya produktion. Håll utkik här och på sociala medier.